COVID19Europa

EU-parlementslid: Covid was de proefballon, dit is wat ons te wachten staat.

De Covid-"pandemie" was volgens Europarlementariër Christine Anderson (AfD) een proefballon. Ze wilden zien hoever ze konden gaan en ontdekken wat er moest gebeuren om ervoor te zorgen dat mensen vrijwillig werden opgesloten. Dit zei ze tijdens de Internationale Covid-top in het Europees Parlement.

De Covid-“pandemie” was een proefballon. Ze wilden zien hoe ver ze konden gaan. Ze wilden ook ontdekken wat er gedaan moest worden om ervoor te zorgen dat mensen vrijwillig werden opgesloten. Dat zei Europarlementariër Christine Anderson (AfD) op de Internationale Covid-top in het Europees Parlement.

“Dit hele COVID-gedoe had niets te maken met de volksgezondheid. Het had niets te maken met het breken van golven. Het had altijd te maken met het breken van mensen om ons deel te maken van een hersenloze, vormbare massa.”

Wat hebben ze nog meer in petto? De zogenaamde 15-minuten-steden. Die we volgens Anderson eigenlijk 15-minuten-ghetto’s zouden moeten noemen. Dergelijke steden moeten het leven “gemakkelijker” maken en het klimaat redden.

De Covid-“pandemie” was volgens Europarlementariër Christine Anderson (AfD) een proefballon. Ze wilden zien hoever ze konden gaan en ontdekken wat er moest gebeuren om ervoor te zorgen dat mensen vrijwillig werden opgesloten. Dit zei ze tijdens de Internationale Covid-top in het Europees Parlement.

“Het hele COVID-gedoe had niets te maken met volksgezondheid. Het had niets te maken met golven breken. Het had altijd te maken met het breken van mensen, om ons deel te maken van een hersenloze, vormbare massa.”

Wat hebben ze nog meer in petto? De zogenaamde 15-minuten-steden. Die we volgens Anderson eigenlijk 15-minuten-ghetto’s zouden moeten noemen. Dergelijke steden zouden het leven “gemakkelijker” moeten maken en het klimaat redden.

Maar dat heeft er niets mee te maken, benadrukte Anderson. “Het gaat om controle en om mensen in hun toegewezen gebied op te sluiten.”

Dit zijn geen samenzweringstheorieën, zei ze. Waar 15-minuten-steden zouden moeten zijn, worden geen scholen, ziekenhuizen, parken of bibliotheken gebouwd, maar barricades en bewakingscamera’s.

Je hebt geen hekken nodig om mensen op te sluiten, daarvoor is er de digitale identiteit. “Kijk naar China. Dat is onze toekomst. Dat gebeurt niet over 30, 40, 50 jaar, dat gebeurt nu.”

“Bekijk je regering nauwkeurig”, drong Europarlementariër Anderson aan, “en geloof niet voor een seconde dat alleen omdat ze ‘democratisch’ gekozen is, ze je niet de ergste wreedheden zal aandoen. Geloof dat geen seconde. Dus sta op. Sta op en vecht. Doe het nu.”

What's your reaction?

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *